Nexbase Micro SD card 128GB klasse 10 U3

Nextbase SD kaart 128GB U3 voor NB 320XR 322GW 422GW 522GW 622GW

Nexbase Micro SD card 128GB klasse 10 U3
Nexbase Micro SD card 128GB klasse 10 U3
69.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode276377
De Nextbase Micro sd card is de perfecte geheugenkaart voor uw Nextbase Dashcam.

De Class 10 klasse 10 U3 Micro SD card met adapter zijn met name geschikt voor de serie 2 Nextbase Dashcams.

Nextbase SD kaart 128GB U3 voor NB 320XR 322GW 422GW 522GW 622GW

Beschikbaar
Waarom een Nextbase SD Kaart

Heeft u de beste camera op de markt, dan moet u eigenlijk ook de beste sd kaart in de markt gebruiken!

Dash Cams stellen enorme technologische eisen aan een SD-kaart dan aan elk ander apparaat, zoals een mobiele telefoon of computer, dit is de reden voor de hogere kosten van den Nextbase SD kaart.

De omgeving in een dashcam is buitengewoon vijandig, de temperatuur kan oin de zomer oplopen tot wel 50-60 C, schokken en trillingen zijn constant aanwezig en de constante lus opname vereist een SD-kaart die speciaal voor de taak is gemaakt.

SD-kaarten van andere merken lijken in het begin effectief te werken, hoewel defecten meestal optreden na langdurig gebruik, dit kan dagen, weken of maanden zijn. Het ergste geval is dat u een storing pas opmerkt nadat een incident heeft plaatsgevonden en u de beelden nodig had.

Nextbase heeft speciaal een SD-kaart ontworpen om aan de behoeften van onze Dash Cams te voldoen, we werken rechtstreeks samen met de fabriek om de consistentie van de SD-kaartkwaliteit te garanderen. Om deze kwaliteit te waarborgen, hebben we jarenlang hun prestaties gevolgd en ontwikkeld met onze Dash Cams.

De nextbase sd kaarten worden volgens “Industrial Grade ”  geproduceerd. Dit resulteert in  een zeer klein lees/schrijf fout percentage waar “normale” sd kaarten niet aan kunnen tippen.

Vanwege de verschillen in technologie zal een SD-kaart die werkt met een mobiele telefoon of computer niet per se goed werken met een dashcam. De belangrijkste verschillen en verkoopargumenten tussen alle SD-kaarten zijn de opslaggrootte (16GB, 32GB, 64GB, 128GB etc.) en de READ-snelheid. READ-snelheid is niet zo belangrijk als het gaat om dashcams, aangezien een dashcam gegevens naar de SD-kaart SCHRIJFT tijdens het opnemen.

De mogelijkheid om consistent een hoge SCHRIJF-snelheid te behouden, is wat Nextbase SD-kaarten zijn ontworpen om het beter te doen dan welke andere SD-kaart dan ook. Elke daling / fluctuatie in de WRITE-snelheid op de SD-kaart zorgt ervoor dat de beelden van de dashcam worden gebufferd en in sommige gevallen wordt de opname volledig gestopt. Door jaren van onderzoek en ontwerp kunnen onze SD-kaartcontroller en firmware op de SD-kaart voldoen aan de vereisten van onze Dash Cams, waar andere SD-kaarten dat niet kunnen.

Het is nog steeds het beste om de SD-kaart af en toe te formatteren – voor een zware gebruiker zou dit elke twee weken zijn, voor een lichte gebruiker zou dit eens per maand zijn.

Een geschikte SD-kaart is absoluut noodzakelijk.

Bovenstaande heeft helaas tot gevolg dat de nextbase kaarten iets duurder in de markt liggen. Kwaliteit heeft immers zijn prijs.
De Nextbase Micro sd card is de perfecte geheugenkaart voor uw Nextbase Dashcam.

Nextbase SD kaart 128GB U3 voor NB 320XR 322GW 422GW 522GW 622GW

De Class 10 klasse 10 U3 Micro SD card met adapter zijn met name geschikt voor de serie 2 Nextbase Dashcams. (voor Serie 2 cams met een extra achter camera is een U3 Sd kaart vereist)

Leg elk incident vast en zorg ervoor dat u over het bewijs beschikt dat u nodig hebt met een U3 Ultra High Speed-kaart waarmee de dashcam de weg voor u kan vastleggen in full HD-, 1440p- of 4K-kwaliteit.
Met de microSD-naar-SD-adapter (meegeleverd) lees je gemakkelijk de bestanden op je computer.
Met een capaciteit van 128 GB neemt de MicroSD-kaart ongeveer 16 uur aan HD-beeldmateriaal op - of 8 uur bij gebruik van een achteruitkijkcameramodule.
Leessnelheid tot 100 MB / s en schrijfsnelheid van 70 MB / s.
De microSD-kaart en microSD-adapter zijn de perfecte partners voor alle Nextbase Dash Cams; U3-snelheid vereist voor 4K-opnamen en dashcams met aangesloten achteruitrijcameramodules.


* Formatteer de sd kaart 1 x per maand via het menu van de camera of via de MyNextbase App.

* Schakel de camera UIT voordat u de sd kaart verwijdert of plaatst om de kans op schade aan de geheugenkaart en de opgeslagen bestanden te verminderen.